• banner

    Trainingen

Trainingen en Workshops

Agile Advies biedt trainingen en workshops op het gebied van Agile en Scrum. De trainingen worden gegeven door trainers die veel praktijkervaring hebben. Elke training is anders, omdat altijd wordt ingespeeld op het kennisniveau en de behoefte van de groep.

De trainingen van Agile Advies zitten vol interactie en vol praktische oefeningen. Zo blijft de theorie beter hangen en u oefent direct praktijksituaties. Hierdoor bent u beter voorbereid op uw rol in een Agile organisatie.

Agile Awareness

Agile Advies biedt een op maat gemaakte Workshop Agile Awareness voor alle medewerkers in uw organisatie. Op maat op uw behoefte afgestemd, omdat elke organisatie anders is. Het is aan te bevelen om de Agile Awareness voor managers en andere medewerkers te combineren in één sessie.

Omschrijving Duur Aantal deelnemers
Agile Awareness
Een workshop gericht op iedereen uit de organisatie, waarin duidelijk wordt wat Agile/Scrum nu precies is en waarom het zo lastig is om het in de praktijk te brengen.
1 dag 5 - 200(*)
Agile Awareness voor Managers
Een op managers gerichte Workshop, waarin speicifiek wordt ingegaan op de rol van management in een Agile omgeving.
1 dag 5 - 20(*)

(*) Vooraf wordt overlegd over de gewenste grootte van de groep. Het aantal trainers is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Certificeren

Agile Advies leidt u op tot gecertificeerd Scrum Master, Product Owner of Agile Developer. Om uw Certificering te halen volgt u de Training bij Agile Advies en haalt u het online examen.

Omschrijving Duur Aantal deelnemers
Gecertificeerd Scrum Master
2-Daagse training, De training is interessant voor alle betrokkenen bij productontwikkeling op basis van het Scrum framework, maar is specifiek opgezet voor hen die de rol van Scrum Master vervullen. Met deze training bent u goed voorbereid op het Professional Scrum Master™ certificatie-examen.
2 dagen 5 - 20(*)
Gecertificeerd Scrum Product Owner
2-Daagse training, De training is interessant voor alle betrokkenen bij productontwikkeling op basis van het Scrum framework. De training is specifiek opgezet voor hen die de rol van Product Owner vervullen, maar is daarmee ook erg interessant voor stakeholders die veel met de Product Owner samenwerken. Met deze training bent u goed voorbereid op het Professional Scrum Product Owner™ certificatie-examen.
2 dagen 5 - 20(*)
Gecertificeerd Scrum Developer
Training gericht op Scrum developers. Met deze training bent u goed voorbereid op het Professional Scrum Developer™ certificatie-examen.
2 dagen 5 - 20(*)

(*) Bij in-company trainingen wordt vooraf overlegd over de gewenste grootte van de groep. Het aantal trainers is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Meer weten

Voor meer informatie over Trainingen en Workshops bij Agile Advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met Paul Wijntjes (06-54 65 44 91).